Segítségben bíznak

2022.12.10. 14:09

Sajóecsegen gyűjtöttek ma Boldizsárnak

A beteg kisfiúnak 500 millió forintba kerülne a gyógykezelése, még sok hiányzik a célhoz.

Boldizsár első születésnapján, nyáron készült a fotó

Fotó: olvasónktól

Jótékonysági ruhaturkálót rendezett a sajókeresztúri önkormányzat a közelmúltban a település művelődési házában, hogy segíthessenek a községben élő Boldizsárnak, írtuk korábban. A kisfiú súlyos anyagcserezavarban szenved, és egyetlen reménye az 500 millió forintba kerülő génterápia. A korábbi jótékonysági turkáló bevételét már meg is kapta a család, az akció pedig tovább folytatódott. December 5-én és 6-án Sajósenyén rendeztek turkálót Boldizsár javára, most szombaton pedig Sajóecsegen várták a használt ruhák a vásárlókat, hogy reményt adhassanak a 15 hónapos kisfiúnak.

Négy milliónál járnak

„Eddig több mint 4 millió forint gyűlt össze, és köszönjük Sajóecseg községének a közreműködését a gyűjtésben” – tudtuk meg Nagy Lászlótól, Boldizsár édesapjától, aki azt is elmondta, hogy minden forintnak nagyon örülnek, mert ezzel Boldizsár esélyt kaphat egy jobb életre. Korábban a szülők, a következőket írták a Boldizsár Élete Alapítvány közösségi oldalára: „Nagyon szépen köszönjük a sajókeresztúri önkormányzat minden dolgozójának a közreműködését! Fantasztikusak vagytok, hogy az első perctől mellettünk álltok és mindenben segítséget kapunk tőletek!”

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában