Úthelyzet

2022.12.12. 10:02

Miskolcon nincs fennakadás a hó miatt

A meteorológiai előrejelzés alapján a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. műszaki készültséget rendelt el a gépi síkosságmentesítési feladatok elvégzéséhez.

ÉM

Fotó: Bujdos Tibor

A Társaság vasárnap este 6 órától hétfő reggel 6 óráig, 4 szórógéppel 93 tonna sót szórt ki a város területén a főbb buszvonalakon és a fő, valamint gyűjtő mellékutakon, illetve Bükkszentlászlón és Ómassán.

Napközben 13 kisteherautó, 4 kisgép és 1 nagygép bevonásával folyik a munka. Kézi síktalanításban 190 fő vesz részt, akik az autóbuszmegállók, villamosmegállók, gyalogátkelőhelyek, lépcsők, kerékpárutak tisztítását végzik. Jelenleg nincs fennakadás a közlekedésben. 

A Városgazda szakemberei folyamatos összeköttetésben vannak az MVK diszpécserszolgálatával, hogy az utak állapotáról még pontosabb képet kapjanak, illetve síktalanítsanak ott, ahol kell, ahol szükséges, tájékoztatott az önkormányzat, kérve a miskolciakat, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek.

Kapcsolódó cikkek:

Forgalmi torlódás a 26-oson - fának csapódott egy autó

Négyes karambol történt a 37-es főúton

Mutatjuk, mire számíthatnak december 12-én a miskolci utakon közlekedők!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában