Mérleg

2022.12.19. 20:30

Megköszönték az egész éves aktivitást

Önkénteseit köszöntötte a Miskolci Nagycsaládosok Egyesülete szombaton Miskolctapolcán.

NHK

Karácsony közeledtével számba vették, hogy mi történt velük ebben az évben. Bak László, az egyesület elnöke fényképes beszámoló keretében emlékezett vissza az év legjobb pillanataira, hiszen ez nagyon tartalmas év volt. A sikerekben az önkéntesek munkájának is nagy szerep jutott. Az év során 65 család vállalt valamilyen önkéntes munkát, ez 130 önkéntest jelent – tudatta az elnök. Hozzátette: ez a szám jól látható szeretetet és odaadást tükröz a közösség érdekében. Az önkénteseik mellett a támogatóikat is meghívták az estre, hogy megköszönjék az évben nyújtott segítségüket.

Az eseményen velük ünnepelt Kardosné Gyurkó Katalin, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnöke is, aki köszöntőjében elmondta, nagyon boldog, hogy Miskolcon ilyen aktív a nagycsaládos élet és ennyien végeznek önkéntes tevékenységet a közösség érdekében.

Ünnepi gondolatait osztotta meg Makkai László görögkatolikus pap, pasztorálpszichológus, lelki vezető. Mondatai rávilágítottak a család egységének fontosságára. Kiemelte a nagycsaládos összetartást és ünnepi készületet, mind dologi, mind lelki szinten.

Az ünnepség keretében tíz támogatót és több, mint hetven önkéntest köszöntöttek az egyesület elnökségének tagjai. Az esemény karácsonyi hangulatú vacsorával zárult és alkalmat adott a házaspároknak egy kis "mi" időre, ezúttal gyermekeik nélkül – fogalmazott Bak László. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában