Gyermekétkeztetés

2022.12.02. 10:08

Kiderült, hol osztják az ebédet Miskolcon

A téli szünetben is kapnak meleg ételt a rászoruló családok gyermekei.

A miskolci önkormányzat tájékoztatást adott ki a téli szünidei gyermekétkeztetésről. Mint írják, a települési önkormányzat a szünidei gyermekétkeztetés keretében a szülő, törvényes képviselő kérelmére, a déli meleg főétkezést a hátrányos helyzetű gyermek és a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő halmozottan hátrányos helyzetű gyermek részére ingyenesen biztosítja. Az étkeztetést az önkormányzat az őszi, téli és tavaszi szünetben a tanév rendjéhez igazodóan valamennyi munkanapon köteles megszervezni.

Ezek szerint a miskolci önkormányzat a közeledő téli szünet idejében a gyermekétkeztetést 2022. december 22. napjától 2023. január 6. napjáig, összesen: 11 munkanapon (december 22., 23., 27., 28., 29., 30. és január 2., 3., 4., 5. 6.) biztosítja az alábbi osztópontokon.

Belvárosi Konyha (volt központi leánykollégium)Miskolc, Palóczy utca 1.

Könyves Kálmán Általános Iskola. Miskolc, Könyves Kálmán utca 2.

Pattantyús-Ábrahám Általános Iskola, Miskolc, Pattantyús utca 2.

Petőfi Sándor Fiúkollégium, Miskolc, Bajcsy-Zsilinszky utca 33.

Azon szülők/törvényes képviselők, akikhez a hivatal által postázott vagy a családsegítő szolgálat által kivitt – étkeztetés igényléséhez szükséges nyilatkozat nyomtatvány – még nem jutott el, a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán beszerezhetik, és legkésőbb december 14-éig benyújthatják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában