Jótékonyság

2022.12.05. 13:00

Gyűjtenek a miskolci kossuthosok is

Bajba került családoknak és állatoknak szeretnének segíteni a diákok és óvodások.

ÉM

Fotó: Bujdos Tibor

Csatlakozott a Miskolci Kulturális Központ Nonprofit Kft. adventi rendezvénye keretein belül szervezett adománygyűjtéséhez a Kossuth Lajos Evangélikus Iskola.
Az intézmény vezetése a Gyermekek és Családok Átmeneti Otthona és a Miskolci Állatsegítő Alapítvány részére hirdette meg a gyűjtést a gimnáziumban, az általános iskolában és az óvodában. Kérik az osztályokat és az óvodai csoportokat, hogy az adományokat december 8-áig gyűjtsék össze.  

A Gyermekek és Családok Átmeneti Otthona Alapítványnak a következőkre van szüksége: tartós élelmiszerek, konzervek vagy zacskós kiszerelésű élelmiszerek, édesség a gyerekeknek, írószerek, füzetek, kreatív eszközök, meleg takaró, vitaminok, gyógyszerek, gyógyhatású készítmények.

Állateledel is kell 

A Miskolci Állatsegítő Alapítványnak szüksége van: kutyaeledel (konzerv vagy alutasakos), macskaeledel (konzerv vagy alutasakos), macskaalom, macskaalom-tálca, kutya-és macskavitaminok, gyógyhatású készítmények, tiszta rongyok, otthon már nem használatos fém edények az etetéshez és az itatáshoz, kötszerek, sebkezeléshez fertőtlenítők, kutya- és macskajátékok, műtét utáni felfújható gallér, póráz, nyakörv, szájkosár minden méretben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában