Változás!

2022.11.10. 12:00

Máskor járnak a kazincbarcikai buszok

Korábban indul két Edelény irányába, korán reggel közlekedő autóbusz.

ÉM

Fotó: Rákóczy Ádám

Két Kazincbarcikáról induló autóbusz menetrendje változott november 5-től, a 4040-es számú Kazincbarcika, Edelény és Múcsony között közlekedő és a 4043-as számú Kazincbarcika, Edelény, Balajt és Abod (Királykút) között közlekedő járaté.  

Az 5:40-kor Edelény, Autóbusz-állomásról Edelény, Szociális Gondozó Intézet megállóhelyre közlekedő járat 10 perccel korábban, 5:30-kor indul. A szabad- és munkaszüneti napokon 6:00-kor Edelény, Szociális Gondozó Intézet megállóhelyről Edelény, Vasútállomásra induló járat az Autóbusz-állomás és a Vasútállomás között csak utazási igény esetén közlekedik. A munkanapokon 5:30-kor Kazincbarcikáról Edelénybe közlekedő járat meghosszabbított útvonalon Edelény, Béke út ABC megállóhelyig közlekedik. Az autóbusz Edelény, Vasútállomáshoz csak utazási igény jelzése esetén tér be. 

A munkanapokon 6:45-kor Edelényből Abodra közlekedő járat 10 perccel korábban, 6:35-kor indul. A munkanapokon 7:17-kor Abodról Edelénybe közlekedő járat szintén 10 perccel korábban, 7:07-kor indul.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában