Adomány

2022.10.20. 17:25

Vitamin készítmény a miskolci szépkorúaknak

Jelentős mennyiségű immunerősítő készítményt adományozott az Őszi Napsugár Otthon idős lakóinak a miskolci FIDESZ-KDNP frakciószövetség és dr. Kiss János országgyűlési képviselő

NHK

Fotó: Ádám János

A felajánlott vitamin készítményeket az Idősek Hónapja jegyében a szentpéteri kapui Őszi Napsugár Otthonban csütörtökön délután adták át a képviselők. A 300 doboz immunerősítő csepp értéke megközelítőleg egy millió forint, melyet a képviselőcsoport finanszírozott.

Október az Idősek Hónapja, melyre több rendezvénnyel is készültek. A leginkább várt esemény a szüreti mulatság még hátra van – mondta Rékai Jánosné otthonvezető. Most az egészség védelme szempontjából fontos alkalom ez – tette hozzá.

Mindig ügyelni kell idős embertársainkra, de ebben a hónapban különösen rájuk irányul a figyelem. Most pedig a világban zajló események miatt még inkább törődnünk kell egymással – mondta dr. Kiss János országgyűlési képviselő. Az egészség pedig a legfontosabb, annak megőrzésében szeretnének most segíteni a készítményekkel, amelyeket hoztak képviselő társaival – emelte ki. Reményeik szerint az idősek jobb közérzetéhez is hozzájárulhatnak az adománnyal, amelynek az otthon lakóinál lesz a legjobb helye – vélekedett dr. Kiss János.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában