1956-os forradalom és szabadságharc

2022.10.22. 08:30

Rendbe teszik a megemlékezések helyszíneit

A Miskolci Városgazda megkezdte az 1956-os forradalom és szabadságharc hatvanhatodik évfordulója alkalmából a megemlékezések helyszíneinek rendbetételét.

ÉM

Fotó: Havran Zoltán

Az október 23-ai esemény méltó környezetben történő biztosítása érdekében megtörténik a város teljeskörű zászlózása, a koszorúzási helyszínek takarítása, zöldfelületeinek rendbetétele és a koszorút tartó kampók javítása és pótlása.

A munkatársak 13 megemlékezési helyszín rendbetételét és takarítását végzik - a Zsolcai kapui emléktáblánál, a Romek emlékoszlopnál, a Misley Emese emléktáblánál, a Nagy Imre emléktáblánál, a Miskolc város elesett hőseinek emlékművénél, a Nagy Attila szobornál, a Széchenyi emléktáblánál, a Szabó Lőrinc emléktáblánál, a DIGÉP munkásgyűlés emléktáblánál, a Megyeháza kapualjában lévő emléktábláknál, a Petőfi Sándor szobornál, az Oláh Miklós szobornál, valamint a szirmai világháborús emlékműnél gondozzák a területeket. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában