Kedvezmény

2022.10.23. 13:00

Majd' háromszázan kérték a "gondoskodást"

Közel 300 Mivíz ügyfél élt a "Gondoskodó Miskolc" programban meghirdetett lehetőséggel.

ÉM

Fotó: Shutterstock

A Miskolci Vízmű (Mivíz) Kft. ügyfelei terheinek csökkentése érdekében a „Gondoskodó Miskolc” program keretében - Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Miskolc Holding Zrt. támogatásával - egy méltányossági kampányt indított szeptemberben.  

A kezdeményezés lényege, hogy a miskolci vízszolgáltató eltekint a késedelmi kamat megfizetésétől, azon lakossági ügyfelek esetében, akik 2022. szeptember 15. és 2022. december 31. között megfizetik a társaság felé fennálló lejárt tartozásukat, vagy részletfizetési megállapodást kötnek és ebből 2022. december 31-ig minimum a kezdő részlet, illetve a 2022. december 31-ig esedékes részletet befizetik. 

Az elmúlt egy hónapban már közel 300 ügyfél élt a lehetőséggel, hogy a tőketartozás megfizetését követően a vízszolgáltató elengedte a késedelmi kamatot. A Mivíz méltányossági kampányát december 31.-ig vehetik igénybe az érintett ügyelek.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában