Beruházás

2022.03.24. 19:00

Traktorral, játszótérrel gazdagodott Kondó

Dupla ünnepélyes átadót tartottak, két beruházás is megvalósult az utóbbi időben a településen.

ÉM

Demeter Zoltán és Fajder Gábor

Forrás: Bujdos Tibor

– Önkormányzatunk a Magyar Falu Program keretében 2021-ben két pozitív elbírálást kapott – hangsúlyozta Fajder Gábor polgármester. – Többek között a támogatásból sikerült beszereznünk egy univerzális traktort, ami a több mint 30 éves elődjét váltja le, funkciói mellett korszerű, megfelelő vezetői élményt biztosítva. A második pozitív elbírálást a közterületi játszótérre kaptuk, ahová öt játszóeszközt telepítettünk, melyek tartós, időtálló anyagokból készültek. Az a település, ahol játszóteret létesítenek, szerencsésnek mondhatja magát, így mi is, hiszen a születések növekvő számáról tanúskodik, úgy, mint Kondó esetében. Az itt játszó gyerekek településeink zálogai, mindent el kell követnünk, hogy az ide született, itt nevelkedő gyerekek jól érezzék magukat. 

 

A jövő generációja 

Büszke vagyok arra, hogy a közös munka eredményei jól láthatóak Kondón

- Demeter Zoltán

Demeter Zoltán országgyűlési képviselő köszöntőjében hozzátette: „Az elmúlt években több beruházást sikerült megvalósítani és átadni. Büszke vagyok arra, hogy a közös munka eredményei jól láthatóak Kondón. Legyen egy fejlesztés kisebb vagy nagyobb volumenű, a település életét szolgálja. A Magyar Falu Program segíti, hogy mi is, akik falvakban élünk, érezzük azt, hogy rendelkezésünkre áll bölcsőde, óvoda, mindaz az infrastruktúra, amelyek nélkülözhetetlenek a mindennapokhoz. Ez a traktor bizonyára jó célt fog szolgálni, a játszótér pedig valóban azért fontos, mert a jövő generációjáról szól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában