Nagy Ő

2021.11.30. 19:00

Borsodi lány is keresi a szerelmet – Vajon sikerül elcsábítania Tóth Dávidot?

Csorba Krisztina lapunk Tündérszépek versenyén is részt vett. Ezúttal a Nagy Ő szereplői között láthatjuk.

December 5-én vasárnap este kezdődik a TV2 új szuperprodukciója, a Bachelor – A Nagy Ő. A műsorban ezúttal Tóth Dávid világbajnok, olimpiai ezüstérmes kajakozó keresi két héten át minden hétköznap este az igazit.

Dávid 21 nővel ismerkedik meg. Közöttük van Csorba Krisztina is, aki részt vett lapunk legutóbbi Tündérszépek versenyén is. Ide kattintva megtekinthetőek a róla készült fotók.

A 21 éves sajószentpéteri lány bemutatkozó adatlapján azt írja magáról, hogy kedves, nyitott és segítőkész. Legnagyobb álma, hogy színésznő legyen. Azt is elárulta, mik a legfontosabb tulajdonságok a számára egy férfiben: „Legyen esze, ne szeresse túlságosan magát.. Tudjon helyesen írni. Legyen ápolt.”

Tóth Dávid, sportoló 5 éve szingli, s bízik benne, hogy megismer egy olyan lányt, akivel boldog tud lenni. Hamarosan kiderül, Krisztinának, sikerül-e elnyernie a kajakozó szívét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában