Miskolc

2021.09.04. 14:00

Aláírásgyűjtési akciót indított a Fidesz–KDNP

Fotó: ÁJ

„2010-ben lezárult egy kudarcokkal teli korszak. Magyarország történelmének egyik legsötétebb korszaka. Egy olyan korszak, amelyben a kormány hazudott a választópolgároknak »reggel, éjjel meg este«. Megemelték az adókat, a gáz és áram díját. Elvették a nyugdíjasoktól a 13. havi nyugdíjat, felszámolták az otthonteremtési és családtámogatásokat, kórházakat zárattak be, 600 milliárdot vontak ki az egészségügyből, eladósították az országot és az önkormányzatokat. A baloldali kormány 2008-ban elsőként fordult az IMF-hez hite­lért, hogy abból finanszírozzák a tönkretett és szétrabolt országot. Ezt a korszakot nevezik Gyurcsány-korszaknak” – fejtette ki Csöbör Katalin országgyűlési képviselő abból az alkalomból, hogy aláírásgyűjtési kampányt indított a Fidesz–KDNP országosan és pénteken az Avason is.

– Tizenkét év elteltével Gyurcsány Ferenc újra hatalmat akar, ezúttal Karácsony Gergely mögé bújva próbál meg odaférkőzni a „kormánykerékhez”. Nem engedhetjük, hogy visszatérjen a múlt. Karácsony Gergely Gyurcsány embere, nem hagyhatjuk, hogy ismét azok ragadják meg a hatalmat, akik egyszer már tönkretették az országot – szólított fel a politikus. Ennek megakadályozása érdekében indította el szerdán a Fidesz a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! elnevezésű országos aláírásgyűjtési akcióját – ismertette Csöbör Katalin. Borsod megyében az 1. számú választókerületben – Miskolcon, Alsózsolcán, Felsőzsolcán, Arnóton, Szirmabesenyőn és Sajókeresztúron – szombattól számos helyszínen találkozhatnak a Fidesz standjával.

– Én arra kérem azokat, akik velem együtt úgy gondolják, hogy Gyurcsány Ferencnek nem szabad ismét hatalomra kerülnie, írják alá a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petíciót. Mutassuk meg, hogy sokan vagyunk, akik nem kérünk a 2010 előtti Gyurcsány-korszakból – hangsúlyozta a térség országgyűlési képviselője.

(A borítóképen: Gyűjtik az aláírást a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petíció íveire)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában