Újranyitás

2021.05.24. 11:00

Hamarosan nyit a Kazincbarcikai Fedett Uszoda

Az uszodában jelenleg a hatósági előírásoknak megfelelő feladatokat végzik, és előkészítik az intézményt a nyitásra. A szakemberek mindent megtesznek annak érdekében, hogy megteremtsék a biztonságos úszás feltételeit. Az elmúlt időszakban a kormányrendelet értelmében az uszodát a sportegyesületek sportolói vehették igénybe, így nekik az edzések és a zártkörű mérkőzések idejére biztosított volt a létesítmény használata.

Május 26-ától, szerdától már a nagyközönség is használhatja az uszodát. Fontos, hogy Magyarország Kormányának döntése értelmében csak védettségi igazolvánnyal látogatható a létesítmény! Az intézménybe 18 év alatti gyermeket nem lehet beengedni, kivétel ez alól, az a 16-18 éves, aki oltási igazolvánnyal rendelkezik.

Az időszakos karbantartási munkálatok ideje alatt megtörtént a medencék vízcseréje, elvégezték az általános karbantartási, takarítási, illetve fertőtlenítési munkálatokat is.

A Kazincbarcikai Fedett Uszoda a nagyközönségnek, hétköznapokon 08:00 órától 18:00 óráig, szombaton és vasárnap pedig 14:00 órától 20:00 óráig tart nyitva.

A 2020-ban megvásárolt éves bérletek 2021. december 31-ig érvényesek. A 2020-as féléves bérleteknél a bezáráskor még fel nem használt időkeret, a május 26-ai nyitást követően felhasználható, azaz, ha a bérlettulajdonos például két hónapot még nem használt föl, azt a nyitást követő két hónap alatt érvényesítheti.

Azok, akik bérlettel rendelkeznek, de nincs oltási igazolványuk, a további járványügyi intézkedések függvényében a későbbiekben kapnak tájékoztatást az érvényesítés módjáról és idejéről!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában