koronavírus

2021.04.10. 11:30

„Politikai sarlatánság, amit a baloldal művel”

Kritizálja a miskolci Fidesz–KDNP a baloldalt a koronavírus kapcsán tett nyilatkozatai, tettei miatt.

balról: Dr. Nagy Ákos, Bajusz Gábor és Szécsényi Marianna, a FIDESZ-KDNP városi önkormányzati képviselõi

Fotó: BT

A baloldal szándékosan megpróbálja lebeszélni az oltakozásról az embereket, vagy bizalmatlanságot gerjeszt a vakcinákkal szemben, ez pedig súlyos bűn, mivel az oltás az egyetlen lehetőség arra, hogy le tudjuk győzni a koronavírust – mondta pénteken sajtótájékoztatón Szécsényi Marianna. A miskolci Fidesz önkormányzati képviselője rámutatott: Erdei Zsolt ámokfutása a kínai vakcina ellen tett nyilatkozatai (az egészségügyi bizottság alelnöke egyebek mellett azt állította valótlanul, hogy a kínai vakcina nincs bevizsgálva, ezért nem engedi beoltatni az édesanyját – a szerk.) kapcsán is hallgat a baloldal, egy szóval sem ítélik el párttársukat. A képviselőnő szerint a baloldal hozzáállását, magatartását jól szemlélteti, hogy egyetlen szót sem emelnek a nyilvánosság előtt az oltás népszerűsítése érdekében. Szécsényi Marianna felháborítónak tartja, hogy a baloldal a járvány harmadik hullámának tetőzésekor is csak a saját hasznát lesi, ahelyett, hogy bármit is segítenének a védekezésben. Kétszínűség jellemzi őket az országban, Miskolcon is, amikor aláírásokat gyűjtenek bizonyos vakcinatípusok alkalmazása ellen, közben titokban beoltatják saját magukat – mutatott rá.

„Amíg a magyar egészségügyben dolgozók erőn felül teljesítenek, hogy életeket mentsenek, addig a gyurcsányista baloldali képviselők hétről hétre bizonyítják, hogy van a hatalomvágynak és a gátlástalanságnak az a foka, amikor már az emberi életek sem számítanak” – vette át a szót Bajusz Gábor fideszes önkormányzati képviselő. Rámutatott: a baloldal prominensei versenyt űztek és űznek abból, ki tudja elbizonytalanítani jobban a magyarokat bizonyos védőoltások hatékonyságában. Ennek tanúi vagyunk a parlamentben és a sajtóban országosan hírhedt politikusoktól, de kicsiben itt Miskolcon is ugyanez a helyzet. Van köztük olyan, mint Erdei Sándor Zsolt, aki oltásellenes Facebook-posztjait „poénokkal” megspékelve hergel az oltás ellen, de olyan is akad, mint Simon Gábor, a Velünk a Város frakcióvezetője, aki körmönfont módon, a valós tényeket elhallgatva, félinformációkkal kelt bizonytalanságot az emberekben, és miközben Miskolc gazdaságáért aggódik, korainak tartja a nyitást. Jellemüket országosan jól mutatja, hogy amint lehetőségük nyílik rá, saját magukat beoltatják, akad köztük olyan, is aki soron kívül és másokat megelőzve teszi. Ebből is látszik, hogy számukra csak a saját életük számít, a legócskább politikai haszonszerzésért bármire képesek. A gyurcsányista baloldalnak nagy hibája, hogy mindig valami ellen kampányol, most is ezt teszi! Nem az emberi életekért harcol, hanem azok ellen – húzta alá Bajusz Gábor, majd hangsúlyozta: aki az oltás és bizonyos vakcinák ellen kampányol pillanatnyi politikai haszonszerzéstől vezérelve, az veszélybe sodor másokat! Ez súlyos hiba, politikai sarlatánság!

(A borítóképen: A Fidesz–KDNP szerint a gyurcsányista baloldalnak nagy hibája, hogy mindig valami ellen kampányol! Nagy Ákos frakcióvezető, Bajusz Gábor és Szécsényi Marianna)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában