Jótékonyság

2021.01.04. 13:30

Ismét bearanyozták a családok ünnepét

Ajándékcsomaggal kedveskedett a helyi rászorulóknak a Szeretlek Szerencs civil szervezet.

Novák Krisztina

Fotó: Olvasónktól

A Legyen mindenkinek szép az ünnep! kezdeményezés keretében harmadik alkalommal készített össze tartós élelmiszercsomagot a szerencsi és ondi rászorulók számára a Szeretlek Szerencs civil szervezet. A koronavírus-járványra való tekintettel fertőtlenítőszerrel és szájmaszkokkal is kiegészítették a csomagokat, amelyeket karácsony előtt az önkormányzati képviselők juttattak el a nélkülözőknek. A csomagok elkészítésével minden alkalommal helyi vállalkozókat bíznak meg, amelyeket a helyi képviselői alapból finanszíroznak. Idén ez az összegyűjtött kupakok beváltásáért kapott összeggel is kiegészült.

A jótékonysági akciónkhoz ebben az évben a Zalán Restaurant & Catering is csatlakozott, így – az eljuttatott csomagokon túl – december 23-án egy adag karácsonyi ebéddel is kedveskedhettek azoknak a családoknak, akikhez a csomagok is kerültek.

A tudat is nagyon fontos

Sokszor nem a csomag tartalma csalt könnyeket a rászorulók szemébe, hanem a tudat, hogy nincsenek egyedül, vannak, akik gondolnak rájuk.

Jónak lenni jó, bátran nyújtsunk segítő kezet a közvetlen környezetünkben élő, nélkülözni kénytelenők felé – vallják a szervezet tagjai.

(A borítóképen: Örömet szereztek a családoknak)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában