Diploma

2021.01.29. 17:00

Elmaradnak a diplomaosztók

A Miskolci Egyetemen február 4–5-ére tervezett diplomaátadó szenátusi ülések elmaradnak a járvány­ügyi helyzetre tekintettel.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A korábbi évek gyakorlatával ellentétben idén nem lesz arra mód, hogy a végzős hallgatók ünnepélyes keretek között személyesen vegyék át a diplomájukat.

Az elkészült okleveleket a Hallgatói Központ fogja postázni a Neptun-rendszerben szereplő értesítési címre, vagy annak hiányában állandó lakcímre hivatalos iratként, saját kézbe történő kézbesítési megjelöléssel. Amennyiben a Neptun-rendszerben megadott levelezési cím nem megfelelő, vagy a végző hallgató személyesen kívánja oklevelét átvenni, öt napon belül jelezze azt a [email protected] e-mail-címen.

A végzettséget igazoló diplomák személyes átvételére a Hallgatói Központ ügyfélfogadási idejében lesz lehetőség, hétfőn, szerdán és pénteken délelőtt 9-től 11 óráig, illetve kedden és csütörtökön délután 13-tól 15 óráig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában