felújítás

2020.12.16. 13:30

Új köntösben a putnoki Coop

A nagyközönség számára is átadták a teljes felújításon átesett áruházat.

Marosréti Ervin

Fotó: Marosréti Ervin

Felújított, modern üzlettel várja a putnoki lakosságot az Unió Coop Zrt. A társaság tavaly vásárolta meg a korábbi Gömör Áruházat a település szívében, amelyet idén komoly anyagi ráfordítással teljesen felújított. Az épület alsó szintje mostantól teljes egészében az élelmiszer- és a vegyi részleget szolgálja ki, az emeleti rész pedig egy külső bejáratról közelíthető meg.

Jóval nagyobb

– Az eladótér nagyjából száz négyzetméterrel lett nagyobb – tette hozzá Tóth László, a cég vezérigazgatója. – A belső átalakítás mellett külső megjelenésében változott az áruház, valamint a látogatók új bejárati rendszerrel találkozhatnak. Korábban egy kisgyermekes, babakocsival közlekedő család vagy egy mozgáskorlátozott ember elég nehézkesen tudott volna mozogni, mostantól azonban akadálymentesített az üzlet. Emellett pedig elektromos ajtókat is felszereltünk.

Tóth László hozzátette, a fejlesztéssel ez a bolt be tudja tölteni azt a szerepet, hogy a putnokiak az alapvető élelmiszereket és vegyi árut helyben tudják megvásárolni.

(A Modern üzlettel várják a putnoki lakosságot)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában