Pályázat

2020.12.10. 08:00

Eredményes évet hagy maga mögött Tiszakeszi

A 2020. év, a Covid–19-világjárvány ellenére – mely a települést is elérte – Tiszakeszi önkormányzata egy sikeres évet tudhat maga mögött.

Pap Gyula

Forrás: shutterstock

Az idei évben több korábban elnyert pályázat megvalósult, illetve több beruházás folyamatban van. A Magyar falu program keretében megújult a művelődési központ épülete, a Hétszínvirág Óvoda udvarára pedig új udvari játékok kerültek telepítésre szintén a Magyar falu program keretében elnyert összegből. Ugyanezen program keretében mintegy kétmillió forintot fordíthattak közterületi karbantartó eszköz beszerzésére.

Az önkormányzat a korábbi években nemcsak a Magyar falu programban pályázott sikeresen, hanem több európai Uniós forrást is elnyert. Európai uniós forrásból újították fel az egészségügyi alapellátás épületeit, az orvosi rendelőt, a védőnői szolgálatot, a fogorvosi rendelőt és a háziorvosi szolgálati lakást is. A fentieken kívül a háziorvosi rendelő energetikai felújítása is megtörtént.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában