koronavírus

2020.12.02. 09:00

Csöbör Katalin: Pontos információkra van szükségünk

Csöbör Katalin, borsodi országgyűlési képviselő Facebook-oldalán rendszeresen videókkal jelentkezik be, amelyekben hasznos információkkal látja el a lakosságot.

20200909 Miskolc-Hejőcsaba A Gárdonyi Művelődési házban demencia központ nyílik. Melyben demenciával élőkért és az őket gondozókért új formában támogató központ és közösségi tér nyílik Miskolcon. Fotó: Kozma István KI Észak Magyarország Képen: Csöbör Katalin országgyűlési képviselő

Forrás: ÉM

Fotó: Kozma István

Olyan témakörökben tájékoztatta az embereket az eddig közzétett videókban, mint a koronavírus, a digitális oktatás vagy a vendéglátóhelyek működése. A rövid, ám közérthető anyagokból többek között kiderül, hogy mit kell tennünk, ha érezzük a covid tüneteit magunkon, mit vihetünk magunkkal kórházba, hogyan látogathatjuk betegeinket. Információt kaphattunk továbbá arról, hogy az Orbán Viktor miniszterelnök által bejelentett ingyenes internetet hogyan igényelhetik az érintett diákok és családjaik, továbbá milyen szabályok érvényesek ránk, ha betérünk egy vendéglátóhelyre, és elvitelre rendelünk.

„Az élet egy teljesen új helyzet elé állított bennünket, nekem pedig kötelességem segíteni a borsodiakat a mindennapi nehézségek között. Ezért döntöttem úgy, hogy rendszeresen tájékoztatom őket arról, hogy pontosan miként érvényesek ránk az új rendelkezések, illetve arról, hogy a kormány által bejelentett támogatásokat pontosan hogyan lehet igénybe venni.” – mondta portálunknak Csöbör Katalin, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője. A továbbiakban a kijárási korlátozásokkal, valamint a turizmus jelen állapotával fog foglalkozni.


Videók:

https://www.facebook.com/watch/?v=398537608167258

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában