vírushelyzet

2020.11.05. 13:45

Otthon maradnak a héten az edelényi gyerekek

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Ahogy beszámoltunk már róla, ugyan hétfőn elkezdődött a tanítás a Szent Miklós Görögkatolikus Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskolában, azonban keddre és szerdára tanítási szünetet rendeltek el a vírushelyzet miatt. Kedden az is kiderült, hogy a hét hátralévő részében sem mennek már iskolába a gyerekek.

„Szeretném megköszönni Önöknek az őszi szünet meghosszabbításához nyújtott segítségüket!

Köszönöm együttműködésüket! Annak érdekében, hogy az esetleges fertőzést (a tőlünk telhető legnagyobb mértékben) megakadályozzuk, az elkövetkezendő két napon, 2020. november 5-én és 6-án (csütörtök, péntek), tanítás nélküli munkanapot tartunk. Ezen a két napon az osztályban tanító pedagógusok online formában, digitális kompetenciafejlesztést és digitális-tananyag ismeretszerzést fognak tartani.

Reményeink szerint 2020. november 9-én, hétfőn a hagyományos formában, az iskolában folytatjuk a tanítást. A jövő hét további pontos munkarendjéről, legkésőbb 2020. november 6-án (pénteken), 12.00 óráig értesítem Önöket! További jó egészséget kívánok! Vigyázzunk egymásra!” – áll Barta József igazgató bejegyzésében.

Kérik tanítványaikat, hogy kövessék figyelemmel a KRÉTA felületén megjelenő információkat, egyben arról is tájékoztattak, hogy továbbra is biztosítják a gyermekfelügyeletet öt fős csoportokban ott, ahol a szülő nem tudja megoldani, hogy otthon legyen a gyermekével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában