ebéd

2020.07.06. 12:00

Kevesebbet kell majd sétálniuk az ebédjükért

Az Észak is foglalkoztott a témával, amely szerint Tetemvárról a Petőfi-kollégiumba kell sétálniuk a gyerekeknek a nyári ebédért.

Forrás: Shutterstock/illusztráció

Mint írtuk: Miskolc önkormányzata a nyári szünidei gyermekétkeztetést augusztus 13-áig biztosítja. Az egyszeri meleg ebédet a város négy különböző pontján lehet átvenni. A volt központi leánykollégiumban csőtörés történt, ezért a belvárosi tálalópont helyett a Petőfi Sándor Fiúkollégiumban, a Bajcsy-Zsilinszky utcán lehetett átvenni az ebédet.

A városháza tegnap közleményt adott ki: a fiúkollégium messzebb esik a belvárosi konyhát igénybe vevők lakóhelyétől, ezért az önkormányzat egy közelebbi átadási helyszínt jelölt ki. Július 6-ától a Gyarmati Dezső általános iskola (Mátyás király u. 21.) konyhája is rendelkezésre áll.

A közleményben az áll: a Petőfi Sándor Fiúkollégiumba irányított érintetteket az önkormányzat közvetlenül, telefonon, illetve levélben is értesíti a változásról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában