A picikért

2020.01.23. 12:45

Támogatást kaphatnak majd az újszülöttek

Most nem döntöttek az ügyben, de a következő ülésükön tárgyalják majd az előterjesztést a zsolcai képviselők.

Hajdu Mariann

Forrás: Shutterstock/Illusztráció

Testületi ülést tartott szerdán Felsőzsolcán a város képviselő-testülete. Szarka Tamás polgármestertől megtudtuk, többek között egy, a felsőzsolcai újszülöttek támogatásáról szóló előterjesztést is tárgyaltak, de ezt levették a napirendről.

– A testület nem hozott döntést, mert részletesebben ki szeretné dolgozni az előterjesztést, de egyértelműen úgy foglalt állást, hogy támogatni szeretné az újszülötteket Felsőzsolcán – mondta lapunknak a polgármester. Hozzáfűzte, a támogatás feltételeit egy későbbi ülés alkalmával tovább tárgyalják, tekintettel arra, hogy a mostani előterjesztés nem minden pontban felelt meg a jogszabályi előírásoknak.

Az újszülöttek támogatásáról szóló előterjesztés az egyik felsőzsolcai önkormányzati képviselő javaslata volt. Szarka Tamás hangsúlyozta, külön örül, hogy a kezdeményezést minden képviselő üdvözölte, egyhangúlag mondták ki az igent.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában