Háromhuta

2019.09.16. 11:00

Az egész megyének megmutatták magukat

Háromhuta is részt vett a VI. Közfoglalkoztatási kiállítás és vásáron.

Érdeklődök a hutai standnál

Szeptember első hétvégéjén Háromhuta önkormányzata is részt vett a VI. Közfoglalkoztatási kiállításon és vásáron Miskolcon.

Megmutatták a fejlődést

A község pavilonjánál a közfoglalkoztatás keretén belül megvalósult beruházásokról tájékozódhattak az érdeklődők. Az önkormányzat tablók segítségével mutatta be az Erdei Iskola, a Turisztikai Információs Központ és a középhutai vegyesbolt kivitelezésének folyamatát, de természetesen az olyan kisebb projektek, mint például az újhutai harangláb, az óhutai színpad, vagy a pihenő és emlékparkok megvalósítása is megtekinthető volt a képeken. Az önkormányzat egy, a településen készülő pihenőpadot is kiállított, valamint szórólapok osztásával népszerűsítette az erdei iskolát.

Mézes termékek

A település kiállításához a Mézes Huta helyi családi vállalkozás is csatlakozott, így a standnál különböző fajtájú mézeket és mézes termékeket is kóstolhattak, illetve vásárolhattak a látogatók.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában