Miskolc

2019.08.21. 14:00

Útlezárások lesznek a belvárosban szerda éjjel

A csatornarendszer tisztítása és állapotfelmérése miatt zárják le augusztus 21-én éjjel a Kis-Hunyad és Kossuth utca egy-egy szakaszát.

Illusztráció

Az útpálya alatt húzódó csatornarendszer állapotfelmérése és tisztítása, karbantartása miatt augusztus 21-én, szerdán 22:00 órától reggel 06:00 óráig, valamint augusztus 22-én, csütörtökön este tíz órától hajnali két óráig lezárják a Kossuth utcát a Palóczy László – Patak utca között – közölte a miskolci polgármesteri hivatal

Ugyancsak csatornafelmérés és -tisztítás, karbantartás miatt augusztus 22-én, csütörtökön, valamint augusztus 23-án, pénteken 22:00 óra és 06:00 óra között lezárják a Kis-Hunyad utcát is a Dózsa György út és Dayka Gábor utca közötti szakaszon.

A terelőutat és a lezárást táblák jelzik. A munkavégzés idején a területre jelzőőrös irányítás mellett csak azok hajthatnak be gépjárművel, akik az utca lezárással érintett szakaszán laknak vagy ott telephellyel rendelkeznek. Másokat arra kér a kivitelező, hogy az ideiglenes lezárások idején gépjárművel kerüljék el a Kis-Hunyad, illetve a Kossuth utcát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában