Szavazás eredmény

2019.08.12. 10:08

Szeretjük a hasunkat

Legutóbbi szavazásunk alkalmával azt szerettük volna megtudni, hogy olvasóink mit gondolnak a gasztrofesztiválokról.

Rotyog a gulyás

Fotó: Kozma István

Egyre több gasztronómiai fesztivál jelenik meg a megyei programkínálatban, kiváltképp nyáron. Az idő szép, jól esik a hideg limonádé, fröccs a kellemes zene mellett, és persze némi harapnivaló hozzá. Lecsófesztivál, szürkemarha fesztivál, Gasztroplacc, csak hogy néhányat említsünk az elmúlt időszak eseményeiből.

Szavazóink nagy része (34%) szereti a különlegesebb ételeket, így szívesen látogatja ezeket a rendezvényeket, programokat.

Azonban sokan túl drágának gondolják, ezért inkább nem is mennek el a gasztrofesztekre, a szavazatok 31%-a érkezett erre az opcióra. Sőt, 85 szavazó nemcsak drágának, de sznobnak is gondolja a gasztronómiával foglalkozó eseményeket, szerintük csak a sznobok járnak ilyen helyekre.

A voksolók 12%-a inkább más jellegű rendezvényeket látogat, végül 64 szavazó gondolta úgy, hogy jók az ilyen jellegű programok, fellendítik a közéletet, de inkább a turistáknak valók.

Mindent összevetve, a szavazás szerint inkább szeretjük a hasunkat, a jó ételeket, és a vidám rendezvényeket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában