bemutatkozó koncert

2019.08.01. 17:00

Beindult a szekér

Remek lehetőség volt a Helynekem tehetségkutatóján kiválasztott zenekaroknak a Szinva teraszon nyert fellépés.

Detzky Anna

A SteelO a tehetségkutatón

Fotó: Ádám János

A népes SteelO zenekar, a II. Helyfoglaló Zenei Tehetségkutató Fesztiválon a dobogó harmadik helyére állhatott júniusban. Különdíjasként előzenekari fellépést nyertek, Vígh Roland billentyűs, gitárosuk pedig megkapta a legtehetségesebb zenésznek járó kitüntetést. Mindezek jegyében nemrégen a Szinva terasz II. Miskolci Pont Partyján kaptak lehetőséget.

Stíluskavalkád

Az egyetemre felvételizők bulija után Zoller Márton énekes-gitárost a buszmegállóban szólítottuk meg. Szívesen mondott pár szót bennfentesként az első koncertélményről.

– A SteelO most lépett föl először nagyközönség előtt. Mondhatni, ez volt a bemutatkozó koncertünk. Nagyon jól éreztük magunkat közben. Szerintem szuperül sikerült, sokan jöttek ki szórakozni és ünnepelni. Alapvetően, amit mi csinálunk, az közel áll az R’n’B, funky és soul témákhoz. Héttagú zenekarunk ezekben nyomul igazán, de talán vannak a dallamainkban rockosabb elemek is, amikből már összejönnek az alapok, és az emberek is szeretik. Biztosan tudjuk, hogy a Miskolci Farsangon újra hallhatók leszünk, és valószínűleg szeptemberben a Helynekembe is visszavárnak minket – mondta Zoller Márton.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában