Önkormányzati választás 2019

2019.08.16. 16:30

Alakszai: a megkezdett munkát folytatni kell!

Megkezdte programjának kihirdetését Alakszai Zoltán.

Alakszai Zoltán

Fotó: Tajthy Ákos

A Kriza Ákos jelenlegi polgármester által megkezdett munkát folytatni kell! Ez az alapvető mottóm az önkormányzati választások kampányában – jelentette ki péntek délelőtti sajtótájékoztatóján Alakszai Zoltán, a Fidesz-KDNP miskolci polgármesterjelöltje, aki hangsúlyozta: október 13-án arról dönt a város lakossága, hogy folytatódik-e a dr. Kriza Ákos által megkezdett munka, vagy a város visszaesik oda, ahol 2010 előtt, a szocialista városvezetés alatt volt.

Alakszai jelezte: kidolgozott programja van, mely elsősorban a megkezdett beruházások és fejlesztések továbbvitelét jelenti, de új célokat is kijelölt. Pénteken ebből három programpontot ismertetett a polgármesterjelölt, mint mondta, a továbbiakat a következő hetekben részletezi.

Kijelentette, hogy megvédi a Salkaházi programot, és az ötödik évfor­dulóra tekintettel a szokásos tízezer forint mellett egyszeri ötezer forintos prémium kifizetését garantálja.

- Második fő programpontom, hogy újjáépítjük a diósgyőri strandot, amivel két célt szeretnék elérni. Egyrészt a folyamatban lévő várrekonstrukció kiterjesztését, másrészt azt, hogy a városrész lakói számára is elérhető közelségben legyen egy minden igényt kielégítő, korszerű fürdő!

A Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje emellett jelezte, közbiztonság terén is folytatja a munkát és vállalja, hogy megválasztása esetén Miskolc lesz Magyarország legbiztonságosabb megyei jogú városa.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában