Miskolc

2019.06.03. 16:00

Volna mit kijavítani a miskolci Kilián-délen

A miskolci, kilián-déli lakótelepi állapotokról küldött sok-sok fotót, hozzájuk magyarázó szöveget egyik olvasónk (név és cím a szerkesztőségben).

A fotókon jól látszik, volna mit rendbe hozni a településrészen. A lámpaoszlopok a tövüknél mállnak szét, többségük vezetékei közé szabadon belenyúlhat egy kisgyerek.

A több mint ötvenéves padok bármikor leszakadhatnak valaki alatt.

Volna mit kijavítani a miskolci Kilián-délen

Ha a gyerekek felmásznak a játszótér rozsdás játékaira, akár tetanusz is lehet a vége. A járdák kátyúkkal telik, balesetveszélyesek.

Volna mit kijavítani a miskolci Kilián-délen

A fotókat elküldtük a miskolci önkormányzathoz, az alábbi választ kaptuk:

Volna mit kijavítani a miskolci Kilián-délen

„Miskolc idén összesen egymilliárd forintot költ utak, járdák és zöldterületek karbantartására, gondozására. Ez a munka egész évben tart, a hibákat észlelve igyekszünk azokat mihamarabb javítani. Amennyiben a hiba olyan ingatlanban, műtárgyban keletkezik, ami nem vagy csak részben tulajdonunk – mint például a kérdésben szereplő villanyoszlopok és a téren lévő épület –, felhívjuk a tulajdonosok, társszervek figyelmét a hibára, a hibaelhárítás fontosságára.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában