Helyi közélet

2019.01.14. 18:52

A kisrozvágyiak is elbúcsúztatták az évet

Kisrozvágy - Kisrozvágy önkormányzata az elmúlt év végén évzáró ünnepséget rendezett.

Kisrozvágy - Kisrozvágy önkormányzata az elmúlt év végén évzáró ünnepséget rendezett.

Az eseményre betlehemet is állítottak a Rendezvénytéren, valamint a falu fenyőfája is időben díszbe öltözött. Az ünnepség helye a Művelődési Ház volt.

Ünnepi műsor

A megjelenteket Rolyák Laura köszöntötte. A település vezetője beszédében egyebek mellet kiemelte a karácsony értékét, és mivel ez az ünnep a szeretet ünnepe is, kitért annak a fontosságára, hogy mennyire jó lenne, ha mindenki bátran használná ezt a nemes, Istentől kapott tulajdonságot, mely egyedüli és legértékesebb a világon. Soha el nem fogy, sőt, megsokszorozódik. Minél többet adunk belőle embertársainknak annál többet kapunk, és annál többet tudunk adni.

A köszöntő után a gyerekek léptek fel mikulástáncukkal melyre nagy örömmel készültek, valamint a koreográfia része volt, hogy egy kis időre visszaérkezett a Télapó a puttonyával. A gyerekek boldogan osztogatták belőle a vendégeknek a szaloncukrokat. A meghívott énekeseink Miskolcról érkeztek, Szécsi Viktória és Vízi Viktor személyében. A műsor után vendéglátás következett. Finom disznótoros hurka, kolbász, bejgli, mézeskalács, forralt bor, tea került az asztalra. A szervezők igyekeztek, hogy minden kedves jelenlévő fogyasszon a sok finomságból, így a megjelentek igazán tartalmasan, és kellemesen zárták az évet ezzel a nappal.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában