Helyi közélet

2018.11.27. 13:43

Lajla, Tara és Mázli keresi új gazdáját ezen a héten

Miskolc - Minden héten bemutatunk néhány örökbefogadásra váró/vágyó kutyust, hogy segítsük az összetalálkozásukat az álomgazdival.

Miskolc - Minden héten bemutatunk néhány örökbefogadásra váró/vágyó kutyust, hogy segítsük az összetalálkozásukat az álomgazdival.

Ezen a héten a Miskolci Állategészségügyi Telep lakóiból mutatunk be hármat. Valamennyien veszettség elleni védőoltással, féregtelenítéssel és SPOT-ON cseppekkel ellátva kerülnek az új gazdihoz. Az örökbefogadás költsége: 8000 forint (veszettségi oltás+mikrochip ára). Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: 46/345-103, vagy 70/333-6625


Lajla még csak két hónapos, keverék nőstény, aki nemcsak kutyacsaládját, hanem gazdiját is korán elveszítette. Rövid szőrű, zsemleszínű, szügyén világos folttal ékesített kutyus, aki olyan befogadóra vár, aki szívesen játszanak vele, kielégítené nagy mozgásigényét és kedvére nevelgetné.


Tara egyéves nagytestű nőstény, aki csak néhány napja tartózkodik a menhelyen, ezért még megfigyelés alatt áll. Rövid szőre nem igényel különösebb ápolást, de a hideget kicsit nehezebben viseli, mint bozontos fajtársai, ezért nagyon várja, hogy elérkezzen számára is az álomgazdi.


Mázli kétéves nagytestű, keverék hím, aki még ereje teljében van, ezért egy kertes házban remek házőrzője lehetne az új örökbefogadó családjának. Ha olyan gazdit találna, aki szőrének ápolására is vállalkozna, szép kiállásával és hűségével ezerszeresen meghálálná a szerető gondoskodást.


[related-post post_id="4060971"]

[related-post post_id="4048529"]

[related-post post_id="4040721"]

[related-post post_id="4033818"]

[related-post post_id="4027330"]

[related-post post_id="4018985"]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában