Helyi közélet

2018.11.25. 15:31

Bárti, Cserkész és Tiffany keresi új gazdáját ezen a héten

Miskolc – Minden héten bemutatunk néhány örökbefogadásra váró/vágyó kutyust, hogy segítsük az összetalálkozásukat az álomgazdival.

Miskolc – Minden héten bemutatunk néhány örökbefogadásra váró/vágyó kutyust, hogy segítsük az összetalálkozásukat az álomgazdival.

Ezen a héten a Miskolci Állategészségügyi Telep lakóiból mutatunk be hármat. Valamennyien veszettség elleni védőoltással, féregtelenítéssel és SPOT-ON cseppekkel ellátva kerülnek az új gazdihoz. Az örökbefogadás költsége: 8 000 forint (veszettségi oltás+mikrochip ára). Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: 46/345-103, vagy 70/333-6625.

ÉM


Bárti német juhász jellegű, hatéves, keverék kan. Nagy testű, 33 kilós kutya, ezért egy kertes házban lenne igazán jó helye, de házőrző képességeivel bőven meghálálná a kedvességet. Augusztus óta tartózkodik a menhelyen hányattatott élőélete hagyott benne nyomokat, de türelmes gazdi keze alatt kezes kedven válhat belőle.


Cserkész egy éves keverék kan, aki vörös szőrével és természetes fehér nyakörvévvel hívja föl magára a figyelmet, amellyel egy nagyobb testű rókára emlékeztet. Közepes testalkatával kisebb helyen is elfér, de igényli a rendszere sétákat. Néhány napja került csak a menhelyre, ezért jó esélyei vannak a szocializációra.


Tiffany kétéves stafford jellegű zsemleszínű szuka, akinek tart még a tizenöt napos megfigyelési ideje, de addig bátran ismerkedhetnek vele a leendő gazdik. Viszonylag fiatal kora, könnyen formálható jelleme és kis testalkata miatt akár lakásban is tartható. Rövid szőre miatt a hideget kevésbé bírja, de nem szorul komolyabb szőrápolásra.


[related-post post_id="4048529"]

[related-post post_id="4040721"]

[related-post post_id="4033818"]

[related-post post_id="4027330"]

[related-post post_id="4018985"]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában