Helyi közélet

2018.02.06. 11:55

Interjú: Gubás Gabi

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a bájos színésznő Gubás Gabi volt, aki mesélt miskolci kötődéséről és jövőbeli terveiről is az olvasóknak.

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a bájos színésznő Gubás Gabi volt, aki mesélt miskolci kötődéséről és jövőbeli terveiről is az olvasóknak.

Béres Szabi: Milyen miskolci emlékeid vannak Gabi?

Gubás Gabi: Többször felléptünk gyerekeknek szóló műsorral (is) Miskolcon, de igazából a keresztmamám lakik a városban, úgyhogy gyerekként sokat nyaraltam náluk, ami mindig hatalmas élmény volt számomra, már csak azért is, mivel ők kertes házban laknak, én magam pedig igaz Tégláson nőttem fel, de nem kertes házban. Egyszóval sok szép emlék köt Miskolchoz, legyen az szakmai vagy magánéleti.

Beres Szabi: Mit lehet tudnunk a tavalyi évedről?

Gubás Gabi: Tök jó volt! :) Rengeteget dolgoztam, de aminek nagyon örülök, hogy beindult ez a bizonyos zenei dolog az életemben. Mondjuk már pár éve megalapítottuk az "Éjszakai Neszt", testvérem adta a nevünket és egyébként Pálfy Zsolt barátommal tíz éve csinálunk gyerekműsorokat, négy-öt éve pedig felvetette, hogy mi lenne, ha nem csak gyerekeknek, hanem felnőtteknek is csinálnánk műsort... Mutatott néhány latinos zenét, amik nagyon bejöttek, igaz nem vagyok énekesnő, ezeket viszont mindenképp szerettem volna elénekelni.

Béres Szabi: Szabó Győzővel, hogyan jött a közös munka?

Gubás Gabi: Mi egy színháznál dolgozunk, szóval a kapcsolat adott volt és amikor kiderült, hogy ő is szívesen énekelget, ami nekünk prózai színészeknek azért egy unikum dolog, nem volt kérdés, hogy belevágunk. Egyébként is kétféle színész létezik, aki szeret énekelni és aki nem. Mi Győzővel az első csoportba tartozunk. Nagyszerű gyöngyszemeket tudtunk ebbe a mostani műsorba becsempészni, jó érzés volt látni a miskolci közönség érdeklődését a koncert iránt.

Béres Szabi: Tévés munkák?

Gubás Gabi: Éppen megy az RTL-en a Válótársak, ami egy remek nyári munka volt, sok-sok nevetéssel és remek kollégákkal. Mozifilm is van kilátásban, viszont amíg nem biztos a dolog, nincs értelme róla beszélni.

Béres Szabi: Idei Tervek?

Gubás Gabi: Két darabot is próbálok a Thália Színházban, az egyik az "Oscar" című jó kis komédia Vida Péter rendezésében, illetve Nagy Viktor főszereplésével, ennek folynak most a próbái párhuzamosan a B Török Fruzsina által irt Ratkó-lányokkal, ami szintén a szívügyem. Két különböző darab, de pont ettől érdekes az egész munka. Nagyon élvezem,hogy azt csinálhatom, amit szeretek. :)

Béres Szabi: Köszönöm a beszélgetést!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában