Helyi közélet

2017.08.15. 18:07

Kazincbarcikai lány lett a bogácsi fürdő szépe

Bogács, Kazincbarcika - Tavaly a második, idén az első lett a jelentkezők közül Öchlsläger Kitti.

Bogács, Kazincbarcika - Tavaly a második, idén az első lett a jelentkezők közül Öchlsläger Kitti.

Szombaton rendezték az idei, immár tizenkilencedik Fürdőfesztivált Bogácson. A gyerekeket és a felnőtteket számos programmal várták, volt vízi torna, táncprodukció, fellépett a Karinthy-gyűrűs Badár Sándor, este pedig az Attila Fiai Társulat koncertezett. Idén is megválasztották a fürdő szépét, ezúttal tizenegy hölgy jelentkezett, s Öchlsläger Kitti fejére került a korona. Első udvarhölgye Bander Dorottya, második pedig Simon Molli lett.

A győztes, huszonkilenc esztendős királynő Kazincbarcikáról érkezett és egy iskolában tanít alsósokat, illetve felső tagozatban informatikát is oktat.

Elmondta, tavaly is indult a versenyen, akkor második lett. Idén nem tervezte a részvételt, de eljöttek Bogácsra, mert nyaranta húsz alkalommal meglátogatják a fürdőt és a községet. Végül arra gondolt, mit veszíthet. Ezért jelentkezett újra.

– Gyönyörűek voltak a lányok, szőke, barna, mindenféle volt a mezőnyben. Nem számítottam arra, hogy dobogós helyezést érek el, de nagyon örülök neki. Vágytam is rá, mert Bogács az egyik kedvenc fürdőm – árulta el Öchl­släger Kitti, aki számára Bogács az igazi nyarat jelenti. Itt minden korosztály megtalálja a számára megfelelő programot, jól érezheti magát.

Tizennyolc éves kora óta rendszeresen indult szépségversenyeken, most 29 évesen ez volt az utolsó. Volt Kazincbarcika Szépe, Bosch Elektromobil Szépe, döntős a Főiskolák Szépén és a Miss Hungaryn.

ÉM-TB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában