Helyi közélet

2017.05.14. 14:25

Hol van a határ?

<em>Veiszer Alinda, a HírTv műsorvezetője beszélgetett a napokban a népszerű sportriporterrel, a Maradj talpon! vetélkedő „arcával”, Gundel Takács Gáborral, aki – miután otthagyta a közmédiát – egy, szintén a hatalomhoz köthető portálhoz távozott.</em> Pap Gyula írása.

Veiszer Alinda, a HírTv műsorvezetője beszélgetett a napokban a népszerű sportriporterrel, a Maradj talpon! vetélkedő „arcával”, Gundel Takács Gáborral, aki – miután otthagyta a közmédiát – egy, szintén a hatalomhoz köthető portálhoz távozott. Pap Gyula írása.

A játékmester elmondta, hogy a fociról ír az új munkakörében, nem tartja vállalhatatlannak, azon viszont erősen gondolkozik, hogy elszerződjön-e a kereskedelminek kikiáltott, a közvélekedés szerint valójában az állami adóknál is vonalasabb, a szervilis hazudozásban, tények elferdítésében kétségkívül éllovas csatornához.

A kínos fordulatoktól sem mentes beszélgetésből nehezen derült ki, lassan körvonalazódott igazából, mit gondol az ismert tévés személyiség, számára hol van az a pont, aminél már nem szeretne tovább menni, amelyet már nem tud tolerálni.

Ezzel szemben nézők már nyilatkoztak arról, hogy hol a határ, az újabbnál újabb negatív rekordokat döntő nézettségi indexek beárazták a közmédiát. A műsorban is szóba került, különböző karakterű „celebeken” a sor, hogy válasszanak, „pénzt vagy életet”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában