Helyi közélet

2016.10.07. 09:43

Újra éttermi hét jön, miskolci résztvevővel

Miskolc - Ismét számos finom étellel várják a vendégeket.

Miskolc - Ismét számos finom étellel várják a vendégeket.

Tizedjére rendezték meg tavasszal a DiningCity Étterem Hetet miskolci résztvevővel, a Drót bisztróval, akik is rögtön nyertek is egy első helyet.

A DiningCity.com a világ egyik legnagyobb étteremajánló weboldala, Amszterdamtól Pekingig számos nagyvárosban. Budapesten is jelen van, bemutatva világszerte több mint 10000 éttermet.

A hét lényege hasonló a torkos csütörtökéhez, azaz egy bizonyos időtartamban kedvezményeket nyújtanak a csatlakozó éttermek: van egy fix étlap, egy 18 óra utáni vacsorára. Az étlapból mindenki összeválogathatja a fix áras menüjét. A Drót most háromfogásos menüt kínál négyezer-kilencszáz forintos fix áron. (Tavasszal az Étterem Héten a 3300 Ft-os kategóriában lett Kelet-Magyarországon a legjobb étterem kategóriában 1. helyezett.) Helyet foglalni csak a DiningCity weboldalán lehet korlátozott számban.

De nézzünk rá az étlapra is! Csak ízelítőül: garadnai füstölt pisztrángfilé kapros túróval és csorba csirke (tejfölös-zöldséges leves). Szarvassült házi csipkelekvárral, pirított puliszkával, valamint bőrös fogas filé fűszeres sült kínai kellel, párolt zöldbabbal. Macaron kézműves málna zselével, gyümölcsökkel, panna cotta vörösboros-borsos házi cseresznyedzsemmel. Összesen kilenc étel szerepel az éttermi hét miskolci Drót bisztrós kínálatában.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában