Helyi közélet

2016.05.14. 12:38

Együtt ünnepeltek a legszebb kisállatok

Miskolc - Nutella, Liza, Samu és dobogós társaik pénteken vehették át díjaikat a Miskolci Állatkórházban.

Miskolc - Nutella, Liza, Samu és dobogós társaik pénteken vehették át díjaikat a Miskolci Állatkórházban.

Lezárult a lapunk Face­book-oldalán néhány héttel ezelőtt megkezdődött kisállat-szépségverseny, amelynek győztesei és dobogósai a Miskolci Állatkórház, illetve az Észak-Magyarország ajándékait nyerték meg. A díjátadó az állatkórházban volt péntek délelőtt.

Két és félszázan

Emlékezetes, hogy első körben arra kértük olvasóinkat, hogy elektronikus levélben küldjék be házi kedvencük fényképét, amelyet az érkezés sorrendjében feltöltöttünk lapunk Face­book-oldalára, a kisállatszépség­verseny-galériába, ahol aztán lájkolással lehetett szavazni a nevezőkre. Csaknem két és félszázan küldték be kedvencük fényképét,- és várták a lájkokat.

Három kategóriában

Három kategóriában „mérkőztek” meg a kedvencek: a kutyák, macskák és az egyéb állatok. Az egyebek között a lovon át a gyíkig, a sünin keresztül az aranyhalig sokféle kisállatot találhattak azok, akik végignézték az albumokat. A korábbi évekhez képest változtak a játékszabályok, most az olvasóink által leg­gyönyörűbbnek tartott kisállatok nem nyernek automatikusan. A tíz-tíz legtöbb lájkot beszerzett versenyző zsűri elé került, amely kiválasztotta a nyerteseket: kategóriánként az első három állatot és a gazdáját.

ÉM-SZB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában