Helyi közélet

2015.10.01. 09:02

Még vizsgálják: van-e felelőse a miskolci fakidőlésnek

Miskolc - Nem találták betegnek, sérültnek a hétfőn délután egy kisdiákra dőlő fát.

Miskolc - Nem találták betegnek, sérültnek a hétfőn délután egy kisdiákra dőlő fát.A tűzoltók hétfőn délután elhárították a közvetlen veszélyt, és feldarabolták a miskolci Kazinczy Ferenc Általános Iskola udvarán a nagy szélben kidőlt fát. Mint írtuk, a kidőlő fa egy alsós kisdiáknak okozott bajt, többek között a fején sérült meg a kislány, állapota javul.

Korábban vizsgálták

Rendőrségi eljárás keretében még folyik a szakértői vizsgálat, hogy megállapítható-e emberi felelősség a fa kidőlése miatt, vagy vis maior helyzetként értékelik az esetet.

Mint megtudtuk, a nyár elején végigvizsgálták a miskolci közterületi fákat, köztük a Kazinczy iskola udvarán lévőket, és nem találtak ott olyan állapotút, amely veszélyes lett volna.

Megnyugtató válasz?

Annyi bizonyos, hogy – legyen bármi a vizsgálat eredménye – minden szülő azt szeretné, hogy biztonságban tudja gyermekét, amikor reggel elviszi, elengedi iskolába. Ebből a szempontból – érthetően – valami megnyugtató hírt szeretnének hallani.

ÉM-SZB


Miskolc - Koponyasérüléssel szállították kórházba a miskolci Kazinczy iskola kisdiákját. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában