Helyi közélet

2015.09.10. 15:17

Megmutatják, milyen a színház, amikor még csak készül

Miskolc - Nyílt próbákkal várja az érdeklődőket a Miskolci Nemzeti Színház, a Színházak Éjszakáján.

Miskolc - Nyílt próbákkal várja az érdeklődőket a Miskolci Nemzeti Színház, a Színházak Éjszakáján.

A színészek körbevezetik az érdeklődőket mind a négy játszóhelyen, ahol az előkészületben lévő előadások próbái zajlanak majd. Szeptember 19-én este nyolc órától éjfélig lehet meglesni, hogyan készül az első nagyszínpadi bemutató, Puccini klasszikus operája, a Tosca, és megismerhetik Romulust, az utolsó római császárt is, aki tyúkjaival bíbelődve nézi végig birodalma hanyatlását. A New York-i dokkmunkások élete is megelevenedik a Kamaraszínházban a Pillantás a hídról történetében, amely a görög tragédiák feszültségével mesél a tiltott szenvedélyről, az árulásról és az önbecsapás következményeiről. Az orosz A.P. Csehov egyik legszebb drámája, a Ványa bácsi pedig bebizonyítja: az élet változhat, de az érzések nem.

Az eseményen való részvételhez előzetes regisztráció szükséges! Regisztrálni a [email protected] címen lehet szeptember 18-ig, név, lakcím és e-mail cím megadásával.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában