Helyi közélet

2014.12.08. 10:34

Az elmúlt 24 óra számokban - Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Kazincbarcika, Miskolc, Sátoraljaújhely - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. december 7-én történt rendőrségi eseményeiből.

Kazincbarcika, Miskolc, Sátoraljaújhely - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. december 7-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2014. december 7-én három személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A sátoraljaújhelyi járőrök egy-egy fővel a távoltartó határozat szabályainak megszegése, illetve járművezetés az eltiltás hatálya alatt, a szerencsi rendőrök pedig egy személlyel szemben tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában a Miskolci és a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság munkatársai egy-egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

A fentieken túlmenően a sátoraljaújhelyi rendőrök kettő, míg a kazincbarcikai járőrök egy személlyel szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés hét esetben jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában