Helyi közélet

2014.11.24. 11:29

Az elmúlt 24 óra számokban - Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Miskolc, Kazincbarcika, Onga, Ózd, Sárospatak, Sátoraljaújhely, Szerencs, Zemplénagárd - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. november 23-án történt rendőrségi eseményeiből.

Miskolc, Kazincbarcika, Onga, Ózd, Sárospatak, Sátoraljaújhely, Szerencs, Zemplénagárd - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. november 23-án történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2014. november 23-án két személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Az ózdi járőrök egy férfival a távoltartó határozat szabályainak megszegése, a sátoraljaújhelyi rendőrök egy személlyel szemben – Zemplénagárd külterületéről történt kukoricalopás miatt - tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában a Szerencsi Rendőrkapitányság munkatársai egy 16 éves ongai lakost fogtak el és vettek őrizetbe, akivel szemben a Miskolci Járásbíróság bocsátott ki elfogatóparancsot. A sárospataki rendőrök S. Tünde 41 éves sárospataki lakost vették tárgyalási őrizetbe, amelyet a Sátoraljaújhelyi Járásbíróság rendelt el.

A fentieken túlmenően az ózdi és kazincbarcikai járőrök egy-egy személlyel szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset nem történt, anyagi kárral járó ütközés öt esetben jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában