Helyi közélet

2014.05.14. 14:15

Lezárt ügyek: „Ingyen" koszt, „ingyen" dressz

Miskolc - Vádemelést javasol a rendőrség az ellen a duó ellen, akik egy miskolci nagyáruházat gyorsétteremnek tekintve megebédeltek, majd fizetés nélkül új, ki nem fizetett ruhákba öltözve kívántak távozni.

Miskolc - Vádemelést javasol a rendőrség az ellen a duó ellen, akik egy miskolci nagyáruházat gyorsétteremnek tekintve megebédeltek, majd fizetés nélkül új, ki nem fizetett ruhákba öltözve kívántak távozni.Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a sajószentpéteri 23 éves R. Zoltán Attila és 15 éves társa ellen.A fiatalok 2014. január 5-én a déli órákban Miskolc, József Attila út egyik bevásárlóközpontjában megebédeltek, majd az áruház ruházati osztályának próbafülkéjében saját ruháikat hátrahagyva új ruhákba öltözve kívántak fizetés nélkül távozni, a pénztárnál azonban a biztonsági szolgálat munkatársai feltartóztatták őket.

A gyanúsítottakkal szemben folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségre.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában