Helyi közélet

2014.05.25. 14:10

Év színésze: Idén is Molnár Sándor Tamás...

Miskolc - Molnár Sándor Tamás szerint jó tudni, a karakterszerepekben is felhívhatja magára a színész a figyelmet.

Miskolc - Molnár Sándor Tamás szerint jó tudni, a karakterszerepekben is felhívhatja magára a színész a figyelmet.– Nagyon örülök a díjnak, amelyben egy percig sem reménykedtem, hiszen csupa olyan színész jutott be a döntőbe, aki főszerepekben bizonyított – mondta Molnár Sándor Tamás, miután átadtuk számára a lapunk által alapított Az év színésze díjat. – A siker talán azt bizonyítja, hogy karakterszerepekben is alakíthat olyat a színész, amely felkelti a nézők érdeklődését.

Molnár Sándor Tamás megjegyezte, rengetegen gratuláltak neki, amikor meghallották a jó hírt mind személyesen, mind a közösségi portálon és honlapján. Úgy gondolja, tette hozzá, sokat számít, hogy miskolci, hogy a kezdetektől a társulat tagja, és érzi, a közönség szeretete nem múlik, még úgy sem, hogy főleg epizódszerepekben játszik. Elárulta még, hogy kétszeresen is öröm volt számára, hogy megkapta a díjat, mert aznap tudta meg, hogy a film, amelyben főszerepet játszik (Robinson & Crusoe a címe) meghívást kapott egy svájci filmfesztiválra. Molnár Sándor Tamás másodszor kapta meg Az év színésze díjat, hiszen tavaly is rá érkezett a legtöbb voks olvasóinktól. Immár negyedszer adtuk át a díjat, amely nem szakmai elismerés, hanem a közönség szeretetének kifejezése, hiszen ez esetben csakis olvasóink szavazatai döntöttek arról, hogy kié legyen az elismerés a 2013/2014-es évadban nyújtott alakításuk alapján. A döntőbe hat színész jutott: a nyertesen kívül Görög László, Szabó Irén, Harsányi Attila, Ullmann Mónika és Fandl Ferenc. A díjátadót szombaton a Padlás című előadás előtt tartottuk.

ÉM-HM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában