Helyi közélet

2014.02.20. 21:39

Közlemény - MIHŐ: Egyenletes számlázás – új határidő

Miskolc - A MIHŐ Kft. február 11-én az egyenletes ütemezésű éves részszámlázással kapcsolatban tartott fórumot a közös képviselők részére.

Miskolc - A MIHŐ Kft. február 11-én az egyenletes ütemezésű éves részszámlázással kapcsolatban tartott fórumot a közös képviselők részére.Ezen, és ezt követően február 13-án, Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlésén Gazdusné Pankucsi Katalin képviselő asszony részéről is elhangzott kérés, hogy az egyenletes ütemezésű számlázási mód lakóközösségekkel történő megállapodásának visszaküldési időpontja módosuljon. A kérés teljesítéseként az új határidő: 2014. május 10.

Az egyenletes ütemezésű, éves részszámlázással kapcsolatban érkezett jelzések alapján az április 15-ei határidő rövid lehet a lakógyűlések összehívására, amelyen a számlázási mód megváltoztatásáról dönteni kell, majd a döntést a MIHŐ Kft.-nek leadni. A MIHŐ így az április 15-ei visszaküldési időpontot május 10-ére változtatta, ezzel is segítve a lakóközösségek eredményes munkáját.

- Pásztor Imre, Miskolc Holding Kommunikációs, PR vezető -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában