Helyi közélet

2013.11.15. 09:52

Két férfi halt meg Putnokon egy meddőhányónál történt balesetben

Miskolc, 2013. november 15., péntek (MTI) - Két férfi meghalt, amikor meddőhányó omlott rájuk a Borsod megyei Putnok külterületén. Az ózdi rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást folytat az ügyben - mondta Gaskó Bertalan, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-nek.

Miskolc, 2013. november 15., péntek (MTI) - Két férfi meghalt, amikor meddőhányó omlott rájuk a Borsod megyei Putnok külterületén. Az ózdi rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást folytat az ügyben - mondta Gaskó Bertalan, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-nek.Hudák Andrea, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalvezetője korábban azt közölte: csütörtök késő este érkezett a bejelentés, hogy két férfi eltűnt, amikor beomlott egy Putnok határában található, már használaton kívüli meddőhányó.

A tűzoltók megkezdték a kutatást, a két férfit holtan találták meg - ismertette.

Az MTI információi szerint a használaton kívüli meddőhányóban egy 19 és egy 22 éves putnoki férfira szénszedés közben omlott rá az ott kivájt több méteres gödör.

- MTI - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában