Helyi közélet

2013.10.04. 12:00

Zsákmány nélkül menekült a rabló

Miskolc - Elfogták az avasi rablót a Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói.

Miskolc - Elfogták az avasi rablót a Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói.

Rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság 2013. szeptember 13-án az akkor még ismeretlen elkövetővel szemben.

A nyomozás kiinduló adatai szerint a támadó Miskolcon a Középszer utcában egy lakásba behatolt majd az idős tulajdonostól erőszakkal pénzt követelt. A sértett próbált ellenállni, de a fizikai fölény miatt nem tudta megvédeni értékeit. A rabló készpénzzel és egy órával menekült el a helyszínről, amelyeket - mivel cselekménye közben megzavarták - a lépcsőházban hátrahagyott.

A bevezetett rendőri intézkedések eredményeként a nyomozók azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 20 éves miskolci S. Gergőt. Az elkövetőt a Miskolci Rendőrkapitányság 2013. október 3-án vette bűnügyi őrizetbe, egyben előterjesztést tett előzetes letartóztatásának bírósági elrendelésére.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság-

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában