Helyi közélet

2013.10.13. 20:04

Vegyük elő az esernyőt!

Borsod-Abaúj-Zemplén - A nagykabát még nem kell, de a hét közepén esőre kell számítanunk.

Borsod-Abaúj-Zemplén - A nagykabát még nem kell, de a hét közepén esőre kell számítanunk.A hétvége időjárására senkinek nem lehet panasza, hiszen szombaton és vasárnap is a déli órákban azt hihettük, hogy visszatért a nyár. A kellemes, vénasszonyok nyara folytatódik, csak nem mindig lesz zavartalan a napsütés. Hétfőn változóan felhős időre számíthatunk, kisebb esővel. A köd fokozatosan megszűnik, és délutánra 20 Celsius fok közelébe emelkedhet a hőmérő higanyszála.

A következő napokban igen változékony időjárásra van kilátás. Kedden főleg a középső és keleti országrészben, szerdán máshol is többfelé számítani kell esőre, záporra, helyenként nagyobb mennyiségű csapadék is hullhat. A hét második felében kevés helyen eshet, északon, északkeleten van nagyobb esélye záporoknak a változóan felhős égből. Ugyanakkor egyre többfelé képződik köd. Szerdáig gyengül, majd ismét erősödik a nappali felmelegedés.

ÉM-HE

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában