Helyi közélet

2013.10.30. 15:46

Tépett, majd lépett

Kazincbarcika, Sajószentpéter - Idős asszonyok nyakából szakított ki arany nyakláncokat az a fiatalember, akit a rendőrök a közelmúltban elfogtak.

Kazincbarcika, Sajószentpéter - Idős asszonyok nyakából szakított ki arany nyakláncokat az a fiatalember, akit a rendőrök a közelmúltban elfogtak.Lopás bűntett gyanúja miatt indított eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Sajószentpéteri Rendőrőrse ismeretlen tettessel szemben. A nyomozás adatai szerint az elkövető Sajószentpéteren 2013 szeptemberében öt különböző időpontban, a közterületen sétáló idős nők nyakából kitépte azok arany ékszereit, majd elmenekült a helyszínről.

A nyomozás eredményeként a rendőrség azonosította majd 2013. október 29-én elfogta azt a 17 éves helybéli fiatalkorú fiút, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmények elkövetésével. A nyaklánctolvaj az előállítását követő gyanúsítotti kihallgatásán részletes, beismerő vallomást tett.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában