Helyi közélet

2013.10.03. 10:25

Szabálysértési őrizetek - Rendőrségi hírek Borsodból

Miskolc - Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2013. október 2-án történt rendőrségi eseményei.

Miskolc - Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2013. október 2-án történt rendőrségi eseményei.A megye rendőri szervei 2013. október 2-án összesen hét személyt vettek szabálysértési őrizetbe.A Miskolci Rendőrkapitányság két férfival szemben garázdaság miatt rendelt el kényszerintézkedést. A szerencsi és az ózdi rendőrök lopásért vettek őrizetbe egy-egy férfit.

Az Encsi Rendőrkapitányság garázdaságért vett szabálysértési őrizetbe egy főt, illetve két másikat tulajdonelleni szabálysértésért.

Közlekedésrendészeti helyzetkép

Borsod-Abaúj-Zemplén megye útjain az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, anyagi káros ütközés három esetben jutott a rendőrség tudomására.

A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei közúti ellenőrzés során egy sofőrtől a helyszínen bevonták a jogosítványt, mivel a vele szemben alkalmazott alkoholszonda elszíneződött.

A rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain, bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre!

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában