Helyi közélet

2013.10.22. 11:30

Október 23. - Parkolás az ünnepek alatt Miskolcon

Miskolc - Október 23-án és november 1-én díjmentes a parkolás a Régióparkhoz tartozó közterületi parkolókban illetve a Régiposta utcai parkolóházban.

Miskolc - Október 23-án és november 1-én díjmentes a parkolás a Régióparkhoz tartozó közterületi parkolókban illetve a Régiposta utcai parkolóházban.

November 2-án az alábbi területeken díjmentes a parkolás:

 • Dankó P. u. 13 – Vörösmarty u. 54 épületek közötti területen
 • Technika Háza északi oldal parkolójában és a
 • Technika Háza keleti oldal parkolójában
 • Sportcsarnok és a Jégcsarnok, illetve a Mindszenti Temető és a Megyei Könyvtár között kialakított területen
 • A Pallos utca 16 - Petőfi tér 1 közötti szakaszon, a Jókai u. 19-21 közötti névtelen zsákutcában, Jókai u. 17-19 közötti névtelen zsákutcában, Jókai u. 17 és Laborfalvi u. 2 közötti névtelen zsákutcában, a Laborfalvi u. 2 - Pallos u. 18 közötti névtelen zsákutcában, Pallos u. 16-18 közötti névtelen zsákutcában, Pallos 16 melletti, illetve a Jókai ABC mögötti névtelen zsákutcában.
 • A Régiópark Kft. többi parkolójában a szombati munkarend szerint történik a díjfizetés és ennek ellenőrzése.


  A Miskolc Holding Zrt. közös (MIHŐ Kft., MIK Zrt., MIVÍZ Kft.) lakossági ügyfélszolgálati irodája a Szemere B. u. 5 szám alatt, a MIK Zrt. központi ügyfélszolgálata (Széchenyi út 60.), valamint a Régió Park Kft. (Széchenyi út 20.) ügyfélszolgálata október 23-án (szerdán) és november 1-én (pénteken) zárva tart.


  A MIHŐ Kft. és a MIVÍZ Kft. a ünnepek alatt is folyamatos munkarendben üzemelteti diszpécserszolgálatát.


  Az AVE Miskolc Kft. a megszokott szállítási napokon viszi el a kommunális jellegű hulladékot.


  A Selyemréti Strandfürdő, a Barlangfürdő és az Aquaterápia, valamint a Miskolci Állatkert október 23-án és november 1-én is a szokásos nyitva tartás szerint várja vendégeit.


  Hírlevél feliratkozás
  Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

  Rovatunkból ajánljuk

  További hírek a témában