Helyi közélet

2013.10.08. 09:34

Őrizetben a kerékpártolvaj - Rendőrségi hírek Borsodból

Miskolc - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2013. október 7-én történt rendőrségi eseményeiből.

Miskolc - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2013. október 7-én történt rendőrségi eseményeiből.A megye rendőri szervei az elmúlt 24 órában hat főt vettek szabálysértési őrizetbe.

A Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai négy tolvajjal szemben hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az encsi rendőrök egy férfit vettek szabálysértési őrizetbe garázdaságért, míg a Sárospataki Rendőrkapitányság egy férfivel szemben azért hozott kényszerintézkedést, mert megszegte az ideiglenes távoltartó határozat szabályait.

A szabálysértési őrizetbe vett személyek közt volt egy kerékpártolvaj is, aki 2013. október 6-án az esti órákban egy sajósenyei italkimérés falának támasztott biciklit tolt el. A rendőrség másnapra azonosította és elfogta a 23 éves boldvai S. Richárdot, akit tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt vett őrizetbe.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket 72 órán belül, gyorsított eljárásban állítják bíróság elé.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye közútjain 2013. október 7-én nem történt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság, az Edelényi, az Encsi és a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság járőrei közúti ellenőrzésen 2013. október 7-én egy-egy sofőrtől a helyszínen bevonták a jogosítványt, mivel a velük szemben alkalmazott alkoholszonda elszíneződött.

A rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain, bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre!

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság - 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában